0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

PRAVO NIOTKUD: Nenad Lalatović se vraća u srpski fudbal – navijači ovog superligaša u neverici!

Objavljeno: 04.02.22 u 12:24

Kragujevački superligaš bi mogao da dobije novog trenera.

Kako stvari stoje, postoje velike šanse da srpski stručnjak Nenad Lalatović sedne na klupu Radničkog iz Kragujevca. Iako ništa nije zvanično, u redovima pomenutog superligaša o ovome se ‘šuška’ već nekoliko dana.

Prema najnovijim informacijama iz Kragujevca, čeka se da popularni ‘Lale’ samo stavi svoj paraf na ugovor.

Na početku ove sezone, ekipu iz Kragujevca je predvodio Vladimir Radenković, da bi polovinom novembra na njegovo mesto došao Zoran Milinković. Inače, Lalatović je od jula do oktobra prošle godine sedeo na klubi Al Batina, kluba iz Saudijske Arabije. Nije nije bio baš uspešan u tom ‘inostranom angažmanu’, pošto je na osam mečeva zabeležio samo jednu pobedu, uz tri remija i četiri poraza.

U Kragujevcu se vredno radilo tokom zimskog prelaznog roka, u klub su došli defaznivci Marko Gajić, Ljubiša Pecelj, Marko Janković i Nikola Andrić kao i vezisti Miloš Milisavljević i Nikola Kovačević, dok je konkurenciju u napadu ojačao prekaljeni golgeter Vojo Ubiparip.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOTSPORT.rs (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter