0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

‘POČEO SAM NAGLO DA SEDIM, OBRVE SU POBELELE’: Šokantna ispovest Miodraga Božovića – pogledajte Grofa kakvog nikada niste videli! (FOTO)

Objavljeno: 04.02.22 u 13:20

Mnogi se pitaju šta mu se desilo.

Fudbalska javnost u Srbiji ostala je šokirana, kada je videla fotografiju na kojoj se nalazi nekadašnji strageg Crvene zvezde, Miodrag Božović. Naime, popularnom ‘Grofu’ se drastično promenio fizički izgleda, a sada je i on sam objasnio zbog čega se to dogodilo.

– Nije baš preko jedne noći, jeste preko 30. Počeo sam naglo da sedim, kosa je postala sve ređa, obrve su pobelele i eto rezultata pred vama – kazao je Božović za Sportklub.


Iskusni stručnjak se potom našalio na zbog cele ove situacije.

– Svako čudo za tri dana, tako i ovo. Prilagodljiv sam čovek, već sam se navikao na novi izgled. Čik da neko sad kaže kako je lagodan trenerski život, izazivam na dvoboj – kazao je Grof između ostalog.

Nedavno je Đorđe Despotović potpisao za Arsenal iz Tule.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOTSPORT.rs (@hotsport.rs)


– Višegodišnje poznanstvo uticalo je, svakako, na izbor u okolnostima kada se mimoilazio sa Rubinom, plus podatak – izabranica njegovog srca je iz Tule, uskoro će postati otac. Dovoljno da se sklopi mozaik. I potpiše ugovor, kako bismo ostvarili zacrtane planove u bliskoj budućnosti – zakljućio je iskusni trener.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter