0
Domaći fudbal

Mitar Mrkela Kairat - Crvena Zvezda foto: Nikola Mitic/STARSPORT

ON VERUJE U NOVO POJAČANJE ZVEZDE: Mrkela smatra da Motika može da napravi razliku, a potom je otkrio da li Pavkov odlazi sa Marakane!

Objavljeno: 04.02.22 u 13:47

Treće pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku jeste talentovani krilni napadač Nemanja Motika koji je iz minhenskog Bajerna pojačao klub sa Marakane.

Sportski direktor Mitar Mrkela izneo je utiske povodom dolaska jednog od najtalentovanijih igrača Evrope.

Nemanja Motika dolazi iz minhenskog Bajerna. Trebalo je da bude budućnost Bajerna, a postao je sadašnjost Crvene zvezde. U poslednjih nekoliko godina rasli smo iz sezone u sezonu i postizali dobre rezultate. U prelaznom roku smo doveli igrače poput Ohija najboljeg strelca norveške lige sa 27 pogodaka, Pićinija pojačanje iz Valensije i sada Nemanju Motiku iz Bajerna, mladog talentovan igrača. Jasno pokazujemo u kom pravcu klub želi da ide u narednom periodu. Želimo da napravimo iskorak prema gore i verujem da ćemo to uspeti, kao i da će Motika svojim talentom pokazati zašto je došao u Crvenu zvezdu i da će biti ljubimac naših navijača – počeo je Mrkela.

Zvezda je u prethodnom periodu pratila napredak mladog fudbalera koji je stasavao u Bajernu iz Minhena, a sportski direktor tima iz Ljutice Bogdana ističe da se radi o izuzetno efikasnom igraču koji može da napravi veliku razliku na terenu.

Veliki je talenat, pratili smo njegove partije prošle godine u trećoj ligi, kao i ove sezone u Regionalnoj ligi. Pokazao je u tim takmičenjima da kao mnogo mlađi može da pravi razliku da postiže golove i verujemo da takav talenat koji je radio i trenirao sa prvim timom Bajerna, sa igračima koji su svetski nivo, može da napravi razliku u Crvenoj zvezdi.

Ističe Mrkela da će Zvezda i narednim izazovima apsolutno računati na miljenika navijača Milana Pavkova koji neće napustiti Crvenu zvezdu u prelaznom roku.

– Pavkov je izuzetno važan igrač za naš klub i potreban je Crvenoj zvezdi. Neće ići nigde, po statusu je licenciran za Evropu. Nastaviće da bude naročito važan igrač Zvezde i veoma koristan za naš tim. Što se tiče pojačanja – čekamo – zaključio je Mrkela.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter