0
Evropske lige

Fudbal Soccer UEFA EURO 2020 Qualifiers- Playoff-Srbija v Scotland Dusan Vlahovic Beograd, 12.11..2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘ON IMA NEVEROVATNE KVALITETE’: ‘Ikona’ Juventusa ima reči hvale za srpskog asa, Vlahović će se oduševiti kada čuje šta Del Pjero misli o njemu!

Objavljeno: 04.02.22 u 17:20

Dušanu Vlahoviću će i te kako prijati moćne reči Aleksandra Del Pjera, upućene na njegov račun.

Del Pjero je sigurno jedan od najvećih fudbalera koji su ikada igrali za Juventus, pa njegove reči imaju ogromnu težinu. Čuveni fudbaler je prokomentarisao novo pojačanje ‘stare dame’, o srpskom asu ima samo reči hvale.

– Vlahović će doneti drugačiji izgled Juventusu. On ima neverovatne kvalitete. Fizički je sjajan i ima mogućnost da sačuva loptu. Ako nastavi da radi ono što jeste u Fiorentini, može da postigne gol na bilo koji način – rekao je Del Pjero i potom dodao:

– Ove promene mogle bi da izmene unutrašni osećaj snage unutar Juventusa. Takve promene, tada, donose novi entuzijazam – kazao je čuveni as za ‘Kalčomerkato’.

Podsetimo, srpski reprezentativac Dušan Vlahović će već u nedelju debitovati u dresu novog kluba, kada će se Juventus sastati sa Veronom u okviru 24. kola Serije A.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter