0
Domaći fudbal

Fudbal EURO 2020 Qualifiers-Okupljanje reprezentacije pred mec sa Ukraine Ukrajina Adem Ljajic Stara Pazova,03.06.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

LJAJIĆ NALJUTIO UPRAVU: Sve je bilo dogovoreno, ali je on bio neodlučan!

Objavljeno: 04.02.22 u 11:23

Gube strpljenje..

Adem Ljajić je neko na koga se trenuno ne računa u ekipi Bešiktaša.. Njegov status je već neko vreme više nego upitan, dobio je slobodu da ide, ali nikako da nađe klub. Turski mediji su prethodnih nedelja pisali da će pojačati ekipu Malatije, ali je i to palo u vodu, a situaciju je nešto bolje objasnio predsednik tog klubas – Adil Gevrek:

‘Transfer se ne realizuje na silu. Dogovorili smo se sa Bešiktašem, ali Ljajić nam je rekao da je neodlučan. Ako igrač nije voljan, ne možemo da postignemo dogovor.’ – rekaoo je Adil o prelasku Ljajića u Malatiju.

Srpski internacionalac sada se nalazi u nezgodnom položaju, jer je sve izvesnije da on neće nastupiti do kraja sezone.. Trener ne računa na njega, a njemu je hitno potreban novi angažman.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter