0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Zeljko Obradovic Partizan v SC Derby-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘IMAMO MAKSIMALNO POŠTOVANJE PREMA NJIMA’: ‘Parni valjak’ sa puno respekta dočekuje Borac, Smailagić se nada povratku u pobednički niz!

Objavljeno: 04.02.22 u 12:52

U subotu, 5. februara, Partizan NIS će u hali „Aleksandar Nikolić“ dočekati čačancki Borac.

Utakmica 19. kola ABA lige, na programu je od 17 časova, a pojedinačne ulaznice za ovaj duel, prodaju se putem servisa Ticketline. U prvom delu sezone, crno-beli su u Čačku savladali Borac sa 68:86, a pred novu utakmicu, trener Partizana NIS, Željko Obradović kaže:

– Igrali smo već u Čačku. Kao i uvek, imamo maksimalno poštovanje prema Borcu. Odigrali su dobro poslednju utakmicu, uhvatili su ritam, vratio im se bitan igrač, Raša Đoković koji ima kao napadač izuzetan kvalitet. Mi ćemo probati da sa jednim treningom reagujemo i da se spremimo što bolje – istakao je Obradović.

Pred duel sa Borcem, centar Partizana NIS, Alen Smailagić je izjavio:

– Borac je jako nezgodna ekipa koja nam dolazi posle pobede. Mi dolazimo nakon putovanja i slabo odigrane utakmice, ali se nadamo da ćemo se vratiti pobedničkom nizu i da ćemo se pokazati u pravom svetlu – poručio je Smailagić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter