0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Lejča photography/KKBorac.rs

BORAC U PUNOM SASTAVU IZLAZI NA MEGDAN PARTIZANU: Čačani ne dolaze sa belom zastavom u Beograd – pokušaće da iznenade favorizovani Partizan!

Objavljeno: 04.02.22 u 16:20

U okviru 19. runde AdmiralBet ABA lige sastaće se po drugi put u sezoni tabori Partizana i Borca.

Već jednom su rečeni timovi imali priliku da se sastanu ove takmičarske godine. Razlika je u tome što je prvi put domaćin bio čačanski tim, a utakmica odigrana u dvorani kraj Morave završena je u korist crno-belog sastava (68:86).

Iako pogled na rezultat tog meča obeshrabruje, situacija se u međuvremenu promenila. U roster Borca se vratilo nekoliko igrača, tako da će sa gotovo kompletnim snagama izađi na megdan silnom rivalu.

Tokom čitave sezone nemamo sreće sa povredama, kao i bolestima. Još uvek nisu svi igrači u idealnoj formi. Stalno imamo neke probleme, a mnogo je teško raditi u takvim uslovima. Ali snalazimo se. Srećom, neki igrači su se vratili na parket protiv Zadra. Takođe, pojedinici su iskočili u prvi plan, pa su svojom borbenošću dali veliki doprinos nedavnim pobedama. Uvek neko drugi dođe u prvi plan, što je veliki plus za našu ekipu – započeo je svoje izlaganje Marko Marinović.

Takođe, u poslednja dva kola Čačani su vezali dve pobede, tako da se nalaze u pozitivnom ritmu. Sa izrečenim je saglasan i strateg prvog tima.

U prethodnih 15 dana uspeli smo da pobedimo u dve veoma važne utakmice, što nam daje veliki podstrek da još jače radimo i da se fokusiramo na završnicu prvenstva. Naravno, ima još mnogo da se igra, ali sa pomenute dve pobede se lakše diše. Takođe, sve rečeno nam daje motiv da ligu završimo onako kako smo to planirali još na početku sezone.

Pred Borcem je jedno od najtežih gostovanja u ligi.

Dobro znamo protiv koga igramo u subotu. Ekipa Partizana je među najjačim u ligi. Imali smo sasvim dovoljno vremena da se pripremimo, tako da u dobrom raspoloženju čekamo početak susreta. Želimo da probamo da ispravimo greške koje smo pravili u prethodnim utakmicama. A prava prilika za to je meč protiv ekipe koja je napravljena da bude barem za klasu bolja od ostalih. Imaćemo lepu šansu da vidimo dokle smo stigli sa napretkom. Verujem da će utakmica biti lepa za gledanje, a jedino što želim jeste da ostavimo bolji utisak nego što smo to učinili prvi put protiv Partizana – zaključio je Marko Marinović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter