1
Domaći fudbal

Fudbalska utakmica Linglong super lige Srbije izmedju FK Vojvodina i FK Spartak Subotica Novi Sad 04.10.2019 Stadion: Karadjordje Foto:Nenad MihajlovicFudbalska utakmica Linglong super lige Srbije izmedju FK Vojvodina i FK Spartak Subotica Nenad Lalatovic trener fudbalera Vojvodine Novi Sad 04.10.2019 Stadion: Karadjordje Foto:Nenad Mihajlovic

‘BILA BI GREHOTA DA ISPADNU IZ SUPERLIGE’: ‘Zemljotres’ u Kragujevcu, Lalatović potvrdio da preuzima Radnički!

Objavljeno: 04.02.22 u 19:49

Ovo je definitvno ‘bomba dana’ u Superligi Srbije.

Dileme više nema, Nenad Lalatović je novi trener Radničkog iz Kragujevca. Bez obzira što ugovor još uvek nije potpisan, 44-godišnji stručnjak je potvrdio Kuriru da će preuzeti pomenutog superligaša.

Preuzimam Radnički! Prihvatio sam poziv! Ja sam poznat kao čovek koji voli da radi. Ne sedi mi se kod kuće… Radnički iz Kragujevca je moj klub. Tamo sam igrao 1997. godine, kao klinac, kada sam bio na kaljenju iz Crvene zvezde – kazao je Lalatović i potom nastavio:

– Sećam se rado tog perioda. Uveo sam Radnički iz druge u prvu ligu, bilo je veliko slavlje u gradu. Emotivan sam prema Radničkom. To je klub velike tradicije i sjajnih navijača, velikih fanatika. Kragujevac je važan srpski fudbalski centar, bilo bi grehota da ispadnu iz Superlige.

Ova vest je šokirala mnoge, pošto je do nastavka Superlige Srbije ostalo još nedelju dana, a pripreme sa Radničkim odradio je iskusni stručnjak, Zoran Milinković.

Podsetimo, Lalatović je od jula do oktobra prošle godine sedeo na klubi Al Batina, kluba iz Saudijske Arabije. Nije nije bio baš uspešan u tom ‘inostranom angažmanu’, pošto je na osam mečeva zabeležio samo jednu pobedu, uz tri remija i četiri poraza.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter