0
Domaći fudbal

Head coach Dejan Stankovic and Lois Diony (R) Nebojsa Milosevic (L) Fudbal-UEFA Europa League Group F-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Braga Beograd, 16.09.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘DOBIO JE ŠANSU, ALI JE NIJE ISKORISTIO’: Stanković ‘otpisao’ još jednog igrača – Dioni završio svoju ‘epizodu’ u crveno-belom dresu!

Objavljeno: 03.02.22 u 13:58

Da li je zaslužio bar još jednu šansu?

Iza fudbalera Crvene zvezde su tri veoma teške nedelje, pošto su izabranici Dejana Stankovića vredno trenirali u Antaliji kako bi što spremnije dočekali nastavak prvenstva.

Utiske nakon završenih priprema je sumirao i trener ekipe sa Marakane, Dejan Stanković, a više o tome pročitajte OVDE.

U razgovoru za klupski sajt, popularni ‘Mister’ je kazao da više ne računa na Loija Dionija, koji nije uspeo da na najbolji način iskorsti šansu koja mu je pružena.

Diony Lois Pablo Super liga Srbije, Crvena Zvezda – Radnicki Nis Superliga 24.10.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

– Došao je Ohi. Dioni je dobio svoju šansu, imao je šansu da se dokaže i pokaže, nije se uklopio jednostavno, nije ušao u ritam nijednog trenutka od kako je sa nama. Zvezda ne može nikoga da čeka, idemo napred i ponavljamo, što se pre adaptiraš na sredinu i tim, na zahteve, to će ti biti lakše. Razmišljamo o onome što je trenutno u prvom planu – rekao je Stanković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter