0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

CILJEVI SU JASNI: Veliko pojačanje za Lamparda, legenda Čelsija se priključila ekipi! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 03.02.22 u 21:20

‘Everton je ambiciozan klub!’

Legendarni reprezentativac Engleske i vezista Čelsija, Frenk Lampard, postao je u ponedeljak novi trener Evertona. Lampard je na klupi ‘Karamela‘ nasledio je iskusnog stručnjaka, Rafu Beniteza.

FOTO: Instagram/ Everton

Mladog trenera očekuje izuzetno težak zadatak.  Everton se u ovom trenutku nalazi na 16. poziciji u Premijer ligi i jasno je da se rezultati ne poklapaju sa ambicijama ovog kluba. Frenk veruje u uspeh i smatra da će Everton vrlo brzo ‘izaći’ iz opasne zone.

FOTO: Instagram/ Everton

Nekadašnji trener Čelsija održao je prvu konferenciju za novinare. Lampard je dobio veliko pojačanje u stručnom štabu. Njemu se u Liverpulu pridružio nekadašnji as Čelsija, Ešli Kol.

-Razumem da je kratkoročno zadatak da poboljšamo naš položaj na tabeli, ali na duge staze, jasno je da je Everton veoma ambiciozan klub, sa sjajnom istorijom, ogromnom bazom navijača i stalnom željom da se napreduje – istakao je  Lampard.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter