0
Domaći fudbal

Fudbal, Jelen super liga, season 2012/2013.Crvena Zvezda v Vojvodina.Head coach Nebojsa Vignjevic.Beograd, 01.12.2012..Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VELIKI POVRATAK U MAĐARSKU: Srpski stručnjak preuzeo čuveni tim, čekaju ga četiri sunarodnika!

Objavljeno: 02.02.22 u 14:22

Honved veruje Srbima!

Doskorašnji šef stručnog štaba letonske Liepaje, Nebojša Vignjević, uskoro će postati novi trener Honveda. Vignjević je dobro poznato lice na tamošnjoj fudbalskoj smotri i biće veliko pojačanje za čuveni klub iz Mađarske. Ugovor bi trebalo da bude potpisan u toku dana.

Nebojša je u periodu od 2013. do 2020. godine predvodio Ujpešt sa velikim uspehom. U dva navrata uspeo je da osvoji Kup Mađarske (2014. i 2018. godine), a njegov tim je bio ozbiljna prepreka za svakog rivala u nacionalnom šampionatu.

Tokom trenerske karijere sedeo je još na klupi Rada, Radničkog iz Pirota, Grbalja, Rudara, Hajduka iz Kule, Vojvodine.

Očigledno je da mađarski velikan veruje profesionalcima iz Srbije. Vignjević će imati priliku da predvodi kvartet Srba. Boje Honveda brane Marko Petković, , Dušan Pantelić i Nenad Lukić, a ugovor je juče potpisao i Dejan Dražić.

FOTO: Instagram/ @eldrazic_

Očekuje se da bi u narednim danima tim mogao biti jači za Vladimira Silađija, koji je nedavno napustio korejski Gengvon.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter