0
Fudbal

FOTO: @HooligansTV_eu

TRAGEDIJA U SVETU FUDBALA: Mladić ubijen zbog kluba za koji navija!? (FOTO)

Objavljeno: 02.02.22 u 11:17

Tragedija se desila prvog februara posle ponoći

Tužne vesti dolaze nam iz Grčke, tačnije iz Soluna. Tinejdžer koji je imao samo 19 godina je pre dva dana na ulicama njegovog grada presretnut sa još dva prijatelja od strane grupe navijača. Oni su njima trojici zadali povrede srpom, koji je pronađen nedaleko od mesta zločina, a mladić je preminuo od uboda u butinu. Veruje se da napadnuti momci nisu imali želju za sukobom.

Dve osobe koje su bile sa njim su smeštene u bolnicu i tretiraju im se brojne povrede, a njivoho stanje za sada nije poznato. Svi dokazi su ekspresno poslati dalje na policijsku analizu, a za počinioce su osumnjičeni navijači PAOK-a. Oni su najpre pitali mladiće za koji klub navijaju, da nakon što su saznali da su žrtve navijači rivalskog Arisa, krenuli u fizički obračun sa trojicom momaka.

Takođe na tviteru se pojavljuju informacije kako su poslednje reči preminulog mladića bile „Molim vas prestanite da me udarate“. Kao simbol jedinstva, svi navijači u Solunu su najstrožije osudili ovakav potez, a svi solunski klubovi su odlučili da pruže podršku i pomognu oko što bržeg rasvetljavanja slučaja.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter