2
Domaći fudbal

head coach Aleksandar Stanojevic Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Vojvodina Beograd, 21.11.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

STANOJEVIĆ NEZADOVOLJAN ODBRANOM: ‘Ne znam da li bi pioniri primili ovakve golove’ (VIDEO)

Objavljeno: 02.02.22 u 16:36

Trener Fudbalskog kluba Partizan Aleksandar Stanojević izneo je utiske nakon drugog poraza njegove ekipe na pripremama.

Crno-beli su poraženi od moskovskog Dinama sa 2:1 u trećem kontrolnom duelu, ali je Stanojević ipak imao čime da bude zadovoljan.

– Mislim da smo dominirali sve vreme, stvarali šanse. Neverovatno je kakve smo golove primili, ne znam da li se u pionirima primaju takvi golovi iz prekida, ali rešićemo to. Što se tiče drugih stvari, bilo je i dobrih i loših, mislim da smo bili bolji u većem delu susreta, ali nažalost primili smo gol u poslednjem minutu i žao mi je zbog toga. U ovom periodu umor je razumljiv, ali ovakve golove ne smemo da primamo – započeo je Stanojević.

Ipak, odbrana kod prekida, nešto je što se nije dopalo treneru crno-belih.

– Zadovoljan sam, bilo je dosta dobrih stvari. Ipak, ne možete da budete zadovoljni kada primite ovakve golove kao pioniri. Iz tog razloga smo baš nezadovoljni. Jedan profesionalni tim ne može da dozvoli sebi ovakve golove, tako da ćemo to rešiti – zaključio je šef stručnog štaba crno-belih.

(VIDEO:YouTube/Arena Sport TV)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOTSPORT.rs (@hotsport.rs)

0
0

2 Komentara

  1. Nikada nije kasno da se otkrije Amerika, dobro jutro Kolumbo, čovek slep kod očiju, nijedan red ne funkcioniše, a u odbrani sve trustovi, moj do moga,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter