1
Domaći fudbal

Ohi Omoijuanfo pripreme, fudbal, Antalija Turska Crvena Zvezda - Maribor 25.1.2022. Beograd Srbija foto: STARSPORT

PROBLEMI ZA CRVENO BELE: Zvezda ne može da licencira pojačanje, a Partizan ima mesto viška!

Objavljeno: 02.02.22 u 10:02

Zimska pijaca nije gotova u Srbiji, ali rok za licence uveliko kuca na vrata

Crvena zvezda ove zime ima važne akvizicije u vidu Ohija, koji je potpisan letos ali se tek sada priključio timu, Kristijana Pićinija, desnog beka iz Valensije i Nemanje Motike koji je perspektivni bonus igrač i veliki zalog za budućnost. Takođe je dozvoljeno samo 3 nove registracije nakon zimskog prelaznog roka, tako da ukoliko novo pojačanje dođe u Ljutice Bogdana, struka i uprava će morati da vagaju ko će izostati iz sastava za duele Lige Evrope.

Edmund Addo Crvena Zvezda – Serif, Sheriff Champions League Qualification 3.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Ipak crveno-beli uveliko rade na dovođenju internacionalca Gane iz Šerifa Edmunda Adoa, a s tim da rok za licenciranje igrača ističe u ponoć, deluje da ako se uskoro ne reše detalji vezni fudbaler kluba iz Tiraspolja moći će samo sa tribina da gleda utakmice u Evropi ovog proleća potencijalno budućeg tima.

Partizan je nakon dovođenja Ljubomira Fejse i Marka Jevtovića deluje iz ove perspektive ispunio sve želje Aleksandra Stanojevića i zatvorio zimski prelazni rok. Ipak ukoliko su se predomislili u Humskoj i rade na pojačanju u tajnosti daleko od očiju javnosti, oni imaju i mesta i vremena do ponoći da registruju to potencijalno pojačanje.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Nasuprot većem delu Evrope, zimski prelazni rok u Srbiji je usklađen sa domaćim prvenstvom i traje do 11. februrara, to daje ekipama pravo da za vreme priprema ukoliko vide da nešto ne funkcioniše ili je potrebno, imaju vreme da reaguju i realizuju tranfere na vreme. Prvenstvo se nastavlja dan nakon završetka prelaznog roka.

0
0

1 Komentara

  1. Kakve su ovo gluposti?! Govori se da Zvezda ne može da licencira nove igrače za LE! To barem nije problem, neka ne licencira one matore i spore igrače kao Sanoga, Kangu, Bena i Krstičića, zatim one koji nisu matori i spori, ali imaju po dve leve noge, kao Bajakoka, Rišaira, Mustafu i Dionija i problem je rešen!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter