0
Evrokup

head coach Zeljko Obradovic Eurocup basketball game, Regular season, round 2, Partizan v Turk 27.10.2021. Belgrade, Sebia foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

OBRADOVIĆ PORUČUJE: ‘Sada je šala pričati o titulama! Fokusirani smo na Evrokup i povratak u Evroligu’

Objavljeno: 02.02.22 u 13:20

Crno-bele očekuje težak zadatak u Španiji!

Raspored 12. kola Evrokupa donosi nam interesantan duel u Badaloni. Španski Huventud dočekuje Partizan, a utakmica je na programu od 21č. Crno-bele očekuje izuzetno težak zadatak.

Huventud je trenutno prvoplasirana ekipa u grupi A, sa skorom od devet pobeda i dva poraza. Partizan u stopu prati velikog rivala, pa nakon 11 odigranih utakmica ima osam trijumfa i tri negativna rezultata. Prvi ovosezonski susret odigran je u prestonici Srbije. Nakon neizvesne završnice u hali ‘Aleksandar Nikolić‘, domaćin je slavio rezultatom 68:67.

Šef stručnog štaba Partizana, Željko Obradović, govorio je za ‘Mundo Deportivo‘ po dolasku u Španiju. Između ostalog, novinari su trofejnom stručnjaku poručili da bi bilo idilično ako desetu titulu u Evroligi osvoji sa crno-belima.

-Prerano je pričati o tome. Imamo veoma mlad tim, prvo imamo Evrokup i cilj je povratak u Evroligu. Onda ćemo videti. Treba nam vreme i ako se i vratimo u Evroligu treba da vidimo šta možemo. Ima mnogo pitanja, a pričati sada o titulama je šala – istakao je Obradović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter