0
Kladionica

FOTO: MerkurXTip

MerkurXtip daje 100.000 i 50.000 dinara za promašaj(e)

Objavljeno: 02.02.22 u 19:40

Nastavlja se period darivanja u MerkurXtip-u, igraj se s nama i uzmi dobitak za promašaj(e)!

Čitavih mesec dana prazničnog perioda, sa kraja prošle i početka ove godine, MerkurXtip je imao veliku akciju darivanja gde je svakog dana tiket sa najvećom ukupno pogođenom kvotom, uz već zarađeni iznos na tiketu, dobijao nagradnih 100.000 dinara. Na taj način ulepšao je praznike za 31 svog igrača, a iako smo kalendarski odmakli od prazničnog perioda, u MerkurXtip-u ne prestaje vreme darivanja, ali ovoga puta je u pitanju nešto sasvim drugo.

Od 1. februara do 1. marta će MerkurXtip svakog dana obradovati sve vlasnike Xtip Naloga, ali i one koji više vole odlazak u njihove lokale i to sa 150.000 dinara, a evo o čemu se radi.

U pomenutom periodu, nagrađivaćeMerkurXtip svakog dana dva nedobitna tiketa i to one sa jednim ili dva promašena para, a ukupno najvećom pogođenom kvotom. Za tiket sa promašenim jednim parom, a tog dana najvećom pogođenom ukupnom kvotom sleduje 50.000 dinara, dok za tiket koji na sebi ima promašena dva para, a tog dana najveću ukupno pogođenu kvotu sleduje 100.000 dinara. Zato je veoma važno ne bacati nedobitne tikete, iako jedan ili dva para nisu pogođena.

Uslovi gotovo da se nisu menjali u odnosu na prošlu akciju. Da bi tiket bio u konkurenciji za neku od dve dnevne nagrade, mora da bude uplaćen u toku takmičarskog dana. Svi događaji na tiketu moraju da se završe do kraja istog takmičarskog dana koji traje od 08.00 časova ujutru do 08.00 časova narednog kalendarskog dana.

Uz to, minimalna uplata na tiketu mora da bude 100 dinara, učestvuju tiketi sa prematch događajima, ne učestvuju sistemski, singl i tiketi sa virtualnim igrama, a mislili su na sve u MerkurXtip-u i u slučaju da se za istu nagradu bore dva ista tiketa, nagrada ide onom koji ima ranije vreme uplate.

Dobitni tiketi će svakog dana do 10 časova (za prethodni dan) biti objavljeni na sajtu www.merkurxtip.rs, kao i u njihovim lokalima (na pultu, kod operatera).

Sigurni smo da i ovom kampanjom MerkurXtip pokazuje da misli na svoje igrače, a ako to nekome nije jasno – uveriće se uskoro jer je pred nama mesec dana gde će dnevna nagrada iznositi ukupno 150.000 dinara.

Nikako ne smemo da zaboravimo ni činjenicu da je i dalje aktivan bonus od 10 odstona sve online uplate svakog ponedeljka i utorka,što garantuje veću mogućnost igre i zabave.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter