0
Domaći fudbal

FOTO: Hotsport.rs

KALUĐEROVIĆ OTKRIO TAJNE IZ SVOJE KARIJERE: Zašto je dobio nadimak ‘Gugl’ i kako je otišao na more duže nego što je smeo! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 02.02.22 u 20:51

Legenda Superlige Srbije!

Jedan od najboljih napadača u istoriji najjačeg ranga srpskog fudbala – Andrija Kaluđerović, od nedavno je ponovo član novosadskog Proletera. On će upravo u dresu tima sa Slane bare pokušati da prestigne Bojovića, na večnoj listi strelaca Superlige Srbije.

Pred sam finiš priprema oseća se dobra atmosfera u ekipi Proletera, pa tako je bilo i večeras u intervjuu sa Andrijom Kaluđerovićem.

FOTO: Hotsport.rs

On se ovom prilikom prisećao zanimljivih situacija i anegdota iz svoje duge karijere, ali i odgovarao na pitanja navijača koji su u toku današnjeg dana imali priliku da mu ih postavljaju na Proleterovom Instagram profilu.

Kao najzanimljiviju činjenicu saznajte zašto ga je Robert Prosinečki zvao “Gugl” i zašto nije hteo da se javi na telefon Simi Kruniću.

S obzirom na to da si igrač koji je promenio veliki broj klubova, koje mesto bi izdvojio kao najlepše za život?

Ljuba Baranin pita, koliko si lopti primio protiv njega u karijeri?

Amir Bislimi pita, da li te je Robert Prosinečki nazvao Gugl?

Ratko Obradović kaže da ste jednom u OFK Beogradu ostavili telefon i otišli u Budvu na more..

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter