0
Domaći fudbal

Fudbal UEFA Europa League 2015-2016 Group stage - Group L Partizan v AZ Alkmaar FK Partizan line up from left (TOP) Marko Jevtovic Fabricio Silva Dornellas Gregor Balazic Ivan Saponjic and goalkeeper Zivko Zivkovic (DOWN) Stefan Babovic Miroslav Vulicevic Andrija Zivkovic Darko Brasanac and Nikola Lekovic Beograd, 17.09.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VEZNI RED ZACEMENTIRAN: Fejsa dobija pojačanje na sredini terena – Vraća se!

Objavljeno: 01.02.22 u 10:54

Partizan juriša ka tituli!

Prethodnih dana se mnogo pričalo o dolasku Srđana Mijailovića, ali je ta priča propala u poslednjem trenutku. Kako se moglo čuti iz više izvora, Partizan i Čukarički se nisu dogovorili oko otkupa ugovora.

Sada bi u Humsku moglo da se vrati dobro poznato lice, a reč je o Marku Jevtoviću.. Sjajni vezista završio je svoju epizodu u Al Ahliju i slobodan je u izboru nove sredine.

Kako se može čuti iz brojnih izvora bliskih klubu – Jevtović bi vrlo brzo mogao da predstavljen kao novi-stari fudbaler Partizana.

Pre Marka u Partizan je još stigao Ljubomir Fejsa, koji se u klub vratio nakon 11 godina..

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter