0
AdmiralBet ABA Liga

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 07: Head coach Pablo Laso of Real Madrid reacts during the 2019-2020 Tukish Airlines Regular Season Round 7 game between Crvena Zvezda mts Belgrade and Real Madrid at Stark Arena on November 7, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

‘SVI SMO PROFITIRALI IZ OVE SITUACIJE’: Trener Reala o Tristanovom prelasku u Partizan – objasnio zbog čega ga nije ubacivao u igru!

Objavljeno: 01.02.22 u 19:22

Nedavno je ‘parni valjak’ angažovao novo veliko pojačanje, i tako oduševio sve navijače Partizana. Naime, crno-beli dres obukao je doskorašnji košarkaš Real Madrida, Tristan Vukčević.

Odmah po dolasku u glavni grad Srbije, mladi i talentovani košarkaš izjavio je da jedva čeka da radi sa legendarnim trenerom, Željkom Obradovićem. Povodom ovog transfera, oglasio se i trener kraljevskog kluba, Pablo Laso koji smatra da je ovo ‘win-win’ situacija.

– Njemu je potrebno vreme. Drago mi je što ide u tim kao što je Partizan gde će moći u potpunosti da pokaže svoje kvalitete. U to sam uveren – kazao je Laso, a zatim dodao:

– Imam samo dobre reči da kažem o Tristanu jer nam je dostao pomogao u prethodne dve godine. Izuzetno sam ponosan što se toliko klubova raspitivalo za njega. To znači da mi kao organizacija radimo dobar posao na afirmaciji mladih igrača. Ja sam isključivi krivac što ga nisam ubacivao u igru. Ako bismo izgubili neku utakmicu na kojoj je on imao veliku minuažu, odmah bi rekli da smo izgubili jer sam Tristana pustio previše da igra. Moramo da igramo kako bismo pobeđivali, minutaža je zasnovana na tome ko će nam pomoći da ostvarimo što više pobeda – istakao je Laso.

Laso je svestan da će Tristan biti ‘u rukama’ najtrofejnijeg košarkaškog trenera u Evropi.

– Tristan je sjajan igrač koji sada odlazi u ruke jednom od najboljih trenera u Evropi. Na kraju mislim da smo svi profitirali iz čitave situacije – zaključio je Laso.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter