0
Tenis

Davis Cup 2016 first round Srbija v Kazahstan Viktor Troicki v Aleksandr Nadovyesov Novak Djokovic and team captain Bogdan Obradovic Beograd, 06.03.2016. Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com©

ŠTA ĆE SLEDEĆE DA IZMISLE?: Bogdan Obradović o Novakovoj torturi u Australiji – njegove reči odzvanjaće dugo!

Objavljeno: 01.02.22 u 15:51

Nije štedeo reči.

Nedavno se završio Australijan open, koji je ostao u senci torture nad najboljim teniserom sveta, Novakom Đokovićem. Definivno je srpski as bio tema broj jedan tokom januara ove godine, zbog nepravedne deportacije iz Australije.

Zbog sramne odluke tamošnjih vlasti, naš as nije imao priliku da osvoji 21. gren slem u karijeri i na taj način ispiše istoriju.

Povodom cele situacije, oglasio se nekadašnji selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović.

Ako gledam da je Nadal odigrao finalni meč i pobedio, onda je to zaslužena titula za njega. Međutim, ako duhovno-sportski na svetskom nivou znam ko nije učestvovao, onda je apsolutno nezaslužena titula. Totalni besmisao Australijan opena, još od trenutka kada je US open izbacio Đokovića zbog „napada lopticom na sudiju”. Zanima me šta će sledeće da izmisle. Da se Novakov pas pretvori u bengalskog tigra, pa da mu zabrane ulazak u Afriku? Naravno, možda će im i Novak ličiti na podivljalog slona, zbog čega će ga terati da spava u zoološkom vrtu, jer zverima nije mesto u hotelu. Očekujem zaista novu glupost od prozapadnih belih miševa – istakao je Obradović za ‘Objektiv’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter