0
Evropske lige

Fudbal-FK Partizan Zimske Pripreme Season 2020-2021 Partizan v Rubin Djordje Despotovic (C) Antalija, 21.01.2021. foto: Starsportphoto ©

SRPSKI NAPADAČ PRED POTPISOM: Despotovića sitnice dele od novog kluba, sarađivaće sa poznatim trenerom (FOTO)

Objavljeno: 01.02.22 u 17:43

Srpski napadač bi uskoro trebalo da potpiše ugovor.

Đorđe Despotović se nalazi na lekarskim pregledima i ukoliko na istim rezultati budu zadovoljavajući, on će postati novi fudbaler Arsenala iz Tule. U ovom klubu njega će sačekati dobro poznato lice, pošto ih sa klupe predvodi crnogorski trener Miodrag Grof Božović.

FOTO: Screenshot

Despotović je slobodan igrač od 30. januara kada mu je istekao ugovor sa Rubinom. Prethodno je igrao sa Orenburg, Astanu, Tobol, Crvenu zvezdu, Kairat, Žetsu, Lokeren i Spartak. U poslednjem mandatu u Rubinu je ove sezone odigrao deset utakmica i upisao po gol i asistenciju.

Iako je imao brojne ponude iz Italije i Turske, naš golgeter je odlučio da karijeru nastavi da gradi u Rusiji. Imao je i više nego sjajan razlog da donese takvu odluku, pošto mu je buduća supruga, koja je inače Ruskinja, trudna.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter