0
Fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Cukaricki v Partizan from leftGoran Zakaric Djordje Ivanovic Marko Jankovic Nemanja Miletic Milan Smiljanic look dejected Beograd, 30.10.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NOVA DESTINACIJA: Bivši igrač Partizana pronašao novi klub, biće tandem sa Zvezdinim promašajem! (VIDEO)

Objavljeno: 01.02.22 u 20:06

Ofanzivni fudbaler i zvanično predstavljen

Nekadašnji broj deset Partizana i tenutni član reprezentacije Crne gore, Marko Janković, najnovije je pojačanje Hapoela iz Tel Aviva objavio je izraelski klub na svom zvaničnom twitter nalogu. Krilni fudbaler je do skoro bio član Beitara iz Jerusalima, gde je kao saigrača imao nekadašnjeg golgetera Zvezde Ričmonda Boaćija, a nakon raskida ugovora potpisao je za ‘Crvene’ iz prestonice Izraela.

Janković do sada nije bio upisan u strelce u dosadašnjem delu toka Lige ha’Al, a ukupno u dresu jednog od najozloglašenijih klubova Izraela postigao je samo dva pogodka. On će u Tel Avivu biti saigrač sa nekadašnjim velikim promašajem Crvene zvezde Idanom Veredom, koji je 2015. odigrao desetak utakmica za klub iz Ljutice Bogdana.

Momak rođen na Cetinju se najbolje snalazi na poziciji krila, ali ume da igra i iza napadača po potrebi. Do sada u karijeri nastupao je za brojne klubove uključujući Maribor, Partizan, SPAL i Beirat, a za reprezentaciju Crne gore odigrao je 30 utakmica i jednom se upisao u strelce, na duelu sa Litvanijom 2018. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter