0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

MONAKO CILJA MESTO U TOP OSAM: Obradović u Atini dao razlog za brigu Zvezdinim navijačima! (VIDEO)

Objavljeno: 01.02.22 u 22:37

Srpski stručnjak došao do još jedne pobede u Evroligi

Saša Obradović od dolaska u Monako vodi svoj tim odlično, a večeras su njegovi izabranici jako lepom košarkom dobili Panatinaikos 83-91 i tako upisali petu pobedu u poslednjih 6 mečeva. Jedini poraz u tom periodu su pretrpeli od lidera Reala iz Madrida nakon produžetaka. Panata nakon pobede u prošlom kolu ponovo razočarala svoje navijače bledom partijom.

Lider Monaka Majk Džejms je sjajno igrao protiv nekadašnjeg kluba sa 29 poena uz sjajnih 12/17 iz igre i na to je dodao  4 skoka i 3 asistencije, Dvejn Bejkon koji takođe igra u sjajnoj formi je ubacio 14 poena rivalu, a Paris Li 12 uz 4 ukradene lopte, dok je Alfa Dijalo bio poslednji dvocifren sa 10 poena i 5 skokova. Srpski košarkaš Danilo Anđušić je za 12 minuta na parketu imao 7 poena, uhvatio jedan skok i 2 asistencije.

Nemanja Nedović je ponovo pokazao da je najbolji igrač velikana iz Grčke pa je meč završio sa 16 poena 3 skoka i 4 asistencije za 27 minuta, a isti broj poena imao je i Džeremi Evans. Krilni centar sa Kube, Hauard Sent-Ros, je dodao 15, a Stefan Jović se nije uspeo da se upiše u strelce za 17 minuta koliko je igrao, a upisao je asistenciju.

Monako je sada mesto iza pozicije koje vode u TOP 8 sa skorom od 11 pobeda i 12 poraza, dok košarkaši šestostrukog prvaka Evrope već gotovo od početka sezone čuvaju svoje pretposlednje mesto sa samo 5 pobeda i čak 16 poraza. Tim Saše Obradovića u naredno kolo ide u Beograd gde će pokušati da uzmu brejk Crvenoj zvezdi i tako upišu 12 pobedu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter