1
Evrokup

FOTO: STARSPORT

LOŠE VESTI ZA NAVIJAČE PARTIZANA: ‘Parni valjak’ sutra igra bitan meč u Evrokupu, a u Beogradu su ostala trojica igrača!

Objavljeno: 01.02.22 u 13:50

Crno-beli se spremaju za novu utakmicu protiv Huventuda!

Duel starih rivala, na programu je u sredu, 2. februara od 21 čas u Badaloni. Ekspedicija Partizana je već u nedelju popodne otputovala u Španiju, gde se Parni valjak priprema za veoma važnu utakmicu 12. kola Evrokupa.

U prvom ovo sezonskom meču, crno-beli su u hali „Aleksandar Nikolić“ odneli pobedu rezultatom 68:67. Pred novi susret sa ekipom , trener Partizana NIS, Željko Obradović kaže:

Znamo šta nas očekuje u Badaloni. Oni su veoma dobro odigrali i prvu utakmicu protiv nas u Beogradu. Ekipa su koja ima kvalitet i zaista su dobro vođeni. Treba da se pripremimo i odigramo verovatno najbolju utakmicu do sada ako želimo neki pozitivan rezultat. Svi igrači su zdravi i dobri – istakao je Obradović.

U Beogradu su odlukom stručnog štaba ostali Miletić, Vukčević i Trifunović, a kapiten, Rade Zagorac je pred sutrašnju utakmicu izjavio:

Oni su jedna od najkvalitetnijih ekipa u našoj grupi. Poznati su nam od prošle i ove godine. Nama je prošli duel sa njima bila jedna od možda i najvrednijih pobeda u dosadašnjem delu sezone i verujem da će to njima biti dodatni motiv. U dobrom raspoloženju čekamo tu utakmicu i mislim da ćemo biti spremni da odgovorimo zahtevima koji u duelu sa Huventudom neće biti mali – poručio je Zagorac.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter