0
ATP

Tenis, DAVIS CUP, World group, first round.SPAIN Vs. SERBIA, official diner, svecana vecera.Novak Djokovic and Rafael Nadal.Benidorm, 03.04.2009..Photo: © Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com

‘NADAM SE DA SE RAFA ZAHVALIO AUSTRALIJI ŠTO JE SKLONILA NOVAKA’: Brutalna poruka legendarnog Španca!

Objavljeno: 01.02.22 u 11:25

Rekao je ono što većina misli!

Španski teniser Rafael Nadal osvojio je Australijan open, a srpski teniser nije dobio ni priliku da se bori za trofej.. Ipak, to Novaka nije sprečilo da putem društvenih mreža čestita Nadalu, što je izazvalo oduševljenje kod navijača, posebno uzimajući u obzir da Nadal nije stao u zaštitu Novaku kada su se svi okrenuli protiv njega.

Celokupnu situaciju iskoristio je španski satiričar Frej Josef:

‘Čestitam Nadalu na tituli na Australijan openu. Nadam se da će Rafa u delu zahvalnosti uz porodicu, trenera, fizioterapeuta, tehničkog osoblja imati i vladu Australije, koja je Novaka Đokovića sklonila sa puta.’ – rekao je Josef i potom dodao:

‘Sada kada me vređaju i nazivaju antišpancem što sam kritikovao stav Rafe Nadala u vezi sa tretmanom koji je vlada Australije imala prema Đokoviću, želim da se setim ove ode koju sam napisao kada je Rafa osvojio zlato na Olimpijskim igrama u Riju.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter