0
Fudbal

Fudbal, Jelen super liga, season 2011/2012.OFK Beograd Vs. Partizan.Head coach Avram Grant.Beograd, 14.03.2012..Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ŽENE IZNELE ŠOKANTNE DETALJE: Bivši trener Partizana optužen za s*ksualno zlostavljanje – pogledajte na koji način on pokušava da se ‘opere’!

Objavljeno: 31.01.22 u 19:53

Strašno…

Javnost u Srbiji ostala je šokirana nakon što se pojavila vest da je bivši trener Partizana, Avram Grant, optužen za seksualno uznemiravanje žena. Naime, poznati novinar Haim Etgar je u emisiji ‘Izlaganje’ Kanala 12, izneo svedočenje nekoliko žena koje su prijavile čuvenog trenera.

Kako one navode, Grant je zbog svog istaknutog položaja pokušao da ih natera da sa njim imaju s*ksualne odnose. Jedna žena je rekla da ju je poznati stručnjak još u junu 2020. godine pozvao u svoj stan sa ciljem da joj pomogne da nađe posao.

New head coach of Serbia’s FC Partizan Avram Grant posing with the jersey during the press conference, in Belgrade, Serbia, Sunday, January 15, 2012. (Starsportphoto.com/Srdjan Stevanovic ©)

“Opusti se i skini se”. Mislila sam da se šali. Sedela sam daleko od njega, na ivici kauča. Zamolio me je da priđem bliže i pokušao da me zagrli, stvarno me zgrabio i nije pustio – rekla je žena, koja je tada imala 22 godine.

Potom je otkrila još detalja:

– Osećala sam se neprijatno, stavio je ruku na moju butinu. Posle nekoliko sekundi razgovora, uhvatio me je za vrat, kao da me guši, okrenuo glavu prema sebi i pokušao da me poljubi na silu.

Među ženama su bile i doskorašnji vojnik, manekenka i sportska komentatorka, koja je rekla da joj je slao brojne uznemirujuće SMS poruke.

BELGRADE, SERBIA – MARCH 21: Israel head coach Avram Grant of FC Partizan before the Serbia’s national first leg Cup Semi final soccer match Red Star against Partizan on March 21, 2012 in Belgrade, Serbia. Red Star won 2-0. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Povodom šokantne situacije, oglasio se i Avram Grant koji tvrdi nikada nije želeo da povredi nijendu ženu.

U životu, bilo lično ili profesionalno, uvek sam pre svega pokušavao da ispred svog ličnog uspeha stavim humanost i poštovanje svake žene i muškarca, ko god on ili ona bili. Ja sam čovek prijateljstva tokom godina sam imao mnogo prijateljstava sa ženama. U svim tim odnosima sam se trudio da ih tretiram sa poštovanjem i nikada nisam želeo da budem nefer ili da ih povredim – istakao je nekadašnji trener Partizana i potom dodao:

– Izvinjavam se iz dubine srca svakom koga sam povredio ili kome je bilo neprijatno zbog mog ponašanja.

Tokom bogate karijere, Grant je sa klupe predvodio brojne klubove, kao što su: Čelsi, Portsmut, Vest Hem a 2012. godine trenirao je i beogradski Partizan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter