0
Domaći fudbal

FOTO: Jelena Grlić

UFA POBEDILA PROLETER: Majstorija Ninkovića u senci poraza i grube igre protivnika (FOTO)(VIDEO)

Objavljeno: 31.01.22 u 16:59

Osmog dana na pripremama u Antaliji Proleter je odigrao i treću utakmicu, ovog puta protivnik je bila UFA, ekipa iz Ruske Premijer lige koja zauzima predposlednje mesto u njihovom prvenstvu i koje je pojačao Dilan Ortiz igrač koji je poslednjih 6 meseci nastupao za Proleter.

I danas je trener Dušan Bajić odlučio da minutažu podeli 60-30 minuta.

U prvih 60. minuta za Proleter su nastupali: Nikola Petrić,Branislav Milošević,Nebojša Skopljak,Marko Jovanović,Ognjen Mitrović,Branislav Jovanović (kapiten), Lazar Kojić,Nikola Džigi Ninković,Bertolan Kun,Andrija Kaluđerović,Stefan Tomović.

FOTO: Jelena Grlić

U nastavku šansu su dobili: Filip Nović,Aleksandar Tanasin,Nikola Marajnović,Đorđe Vladisavljević,Jovan Ilić,Matija Gluščević,Strahinja Stojanović,Veljko Mladenović,Veljko Ilić,Stefan Mihajlović,Kadir Pepić i David Dunđerski

I ovog puta na tribini su bili Danko Lazović,Ratko Obradović sportski direktor Brodarca,Slavoljub Đorđević,Predrag Ranđelović i Ljubiša Dunđerski iz Vojvodine.

FOTO: Jelena Grlić

U 17. minutu Branislav Milošević kao i na prošloj utakmici prolazi po desnoj strani i sjajno centrira na drugu stativu,gde se na pravom mestu našao Stefan Tomović i postiže gol za 1:0.

FOTO: Jelena Grlić

Borba se uglavnom odvijala na sredini terena,gde je Nikola Ninković dominirao,delio lopte špicevima i bočnim igračima ali bez nekih konkretnijih prilika za gol.

Bio je dobar intezitet igre,iako su igračima teške noge od napornih treninga,videli smo veliku borbu i dosta trčanja.

FOTO: Jelena Grlić

U 35. min videli smo nesmotreni start jednog igrača UFE i Ninkovića koji je doveo do naizgled teže povrede Ninkovića, osetio je jak bol u ramenu ali je ipak nastavio utakmicu.
UFA dolazi do izjednačenja u 40. min,strelac je bio Agalarov.

U nastavku Ninković dokazuje svoju klasu,prima povratnu loptu od Tomovića i rezantim udarcem sa ivice šesnaesterca pogađa suprotni ugao golmana Ufe za vodstvo od 2:1. U 60. minutu trener Dušan Bajić uvodi svih 11 igrača sa klupe.

Igrao se 63. minut kada Rusi dolaze do izjednačanja,strelac je bio Saplinov.

Posle dve neiskorišćene šanse Proletera usledila je kazna u 70. minutu, posle smušenosti odbrane Novosađana Mrzljak koristi šansu i dolazi do vodstva Ufe od 3:2.

 

Tim rezultatom se i završila utakmica, ovo je ujedno i prvi poraz Proletera na pripremama posle dve nerešene utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter