0
Domaći fudbal

Dejan Stankovic Superliga Srbije, Napredak - Crvena Zvezda Super Liga 5.12.2021. Krusevac Srbija (credit image & photo: Nikola Mitic / STARSPORT)

STANKOVIĆ NAKON PORAZA: ‘Svesno smo rizikovali’

Objavljeno: 31.01.22 u 17:51

Fudbaleri Crvene zvezde su poraženi od ukrajinskog Šahtjora rezultatom 2:3 u okviru trećeg prijateljskog meča na pripremama u Antaliji.

Utiske nakon još jedne provere izneo je šef stručnog štaba srpskog tima Dejan Stanković.

– Veoma zahtevna utakmica u svakom smislu te reči, kako taktički, tako i fizički. Znali smo šta možemo da očekujemo od ekipe De Zerbija koji je jedan od revolucionara i koji ima svoj stil igre. Nismo hteli da budemo u podređenoj ulozi i da se ništa ne pitamo. Znali smo kada smo izašli visoko koji su to rizici, jer su oni ozbiljno brza i tehnički dobra ekipa. Momci nisu dobro ušli u utakmicu, pa smo primili dva brza gola, ali su sve to greške koje se mogu ispraviti. Nakon toga je reakcija momaka bila fenomenalna. Vratili smo se u utakmicu i nastavili sa visokim presingom, iako smo imali nekoliko lopti preko odbrane. Ipak, zadovoljan sam svim što sam video. Protivnik je bio ozbiljna ekipa, i mislim da su se momci dobro pokazali. Izgubili smo, ali smo imali prilike. Prava utakmica, iz koje ćemo sigurno izaći jači – počeo je strateg crveno-belih.

Dotakao se Mister i mladih fudbalera, koji su se još jednom dobro pokazali, i nagovestili da je pred njima svetla fudbalska budućnost.

– Ponovo šansa za mlade igrače, iako je ovo i za njih bila dosta zahtevna utakmica. Dva dana smo radili na taktici i zadovoljan sam kako su se pokazali. Žao mi je zbog promašenog penala. Trebao je Milijaš da uđe da šutira. Šalu na stranu, zadovoljan sam sa onim što sam video – zaključio je Stanković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter