0
Domaći fudbal

Marko Milovanovic Partizan - Anorthosis, UEFA Conference League, liga konferencija Anortozis 9.12.2021. Srbija, Beograd (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

ŠEST MILIONA U KASI PARTIZANA?! Tim iz Premijer lige po svaku cenu želi napadača ‘crno-belih’!

Objavljeno: 31.01.22 u 15:35

Zaludeo je čitavu Evropu!

Mladi napadač PartizanaMarko Milovanović mogao bi poslednjeg dana prelaznog roka da napravi veliki posao.. Naime, kako prenosi ‘Telegraf’ za usluge talentovanog fudbalera zainteresovan je Vulverhempton, koji je već poslao konkretnu ponudu.

Partizan bi u slučaju prodaje mladog Milovanovića inkasirao šest miliona evra, a potom i 20% od naredne prodaje, prenosi isti izvor. On bi u Partizanu ostao do kraja sezone na pozajmici. Milovanović je ove sezone dobio nekoliko prilika od Aleksandra Stanojevića i gotovo svaku je iskoristio.

Od ranije postoji interesovanje holandskog velikana Ajaksa, kao i belgijskog Anderlehta. Partizan ima jako malo vremena da odluči šta će biti sa mladim napadačem!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter