0
Evropske lige

Hoffenheim's Mijat Gacinovic UEFA Europa League group L football match between Red Star (Crvena Zvezda) and Hoffenheim Belgrade, Serbia, 3.12.2020. December 3. 2020. photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

PRIHVATIO POZIV SRPSKOG STRUČNJAKA: Mijat Gaćinović ‘juri’ za većom minutažom – do kraja sezone nosiće dres grčkog velikana!

Objavljeno: 31.01.22 u 19:21

Valjda će tamo pokazati šta ume.

Mijat Gaćinović ove sezone nije se naigrao fudbala, pošto je u dresu Hofenhajma odigrao svega četiri utakmice u Bundesligi i još dve u Kupu Nemačke. Baš zbog toga, srpski fudbaler odlučio je da promeni sredinu te je dogovorio pozajmicu u Panatinaikos do kraja sezone.

Pošto je i sam video da u nemačkom timu nije baš najsjajnija situacija, Mijat je prihvatio poziv srpskog trenera Ivana Jovanovića, koji sedi na klupi grčkog tima.

Srbin je karijeru započeo u Leotaru, da bi se potom kalio u Vojvodini odakle je sa svega 20 godina prešao u Ajntraht, za svega tri miliona evropskih novčanica. U prvoj sezoni imao je zapaženu ulogu u nemačkom timu, ali kako bi vreme odmicalo, Mijat je sve više i više padao u ‘drugi plan’.

Brojni klubovi kao što su Kadiz, Đenova, Salernitana i kijevski Dinamo stali su u red za našeg fudbalera, ali je momak iz Novog Sada doneo odluku da karijeru nastavi u Grčkoj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter