0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: FMP Meridian

POVREDA JEDNOG OD NAJBOLJIH: Višemesečna pauza lidera ekipe, ovo će zakuvati borbu za plej-of! (VIDEO)

Objavljeno: 31.01.22 u 09:52

Nezgodna povreda za američkog beka

Poraz od Mege prošlog vikenda u okviru Jadranske lige nije najlošija vest za tim Nenada Stefanovića. Naime, Geret Nevels, jedan od najboljih košarkaša FMP-a, doživeo je prelom ruke kako saznaje Mozzart Sport i njega očekuje višemesečna pauza. On je u finišu treće deonice doživeo nezgodan pad, nakon čega je njegova utakmica bila završena, a nakon daljih pregleda ustanovljen je prelom.

Ovo znači da bek sa terena čeka odsustvo od par meseci i da momak rođen u Los Anđelesu neće moći da pomogne svom timu u borbi za plej-of. Nevels ove sezone prosečno beleži 14,4 poena, uspeva da ukrade čak 1,5 lopti po meču, uspeva da uhvati 4.8 skokova na utakmici i na to dodaje i po 2.3 asistencije.

FMP je u jednom momentu bio i drugoplasirani na tabeli sa skorm 10-2 ali su upali u nešto lošiju formu pa su upisali tri poraza uzastopno i sada su četvrti sa skorom 10 pobeda i 5 poraza, a izostanak najboljeg igrača uz Brajsa Džounsa može biti veliki problem tima iz Železnika u borbi za prvih šest mesta ABA lige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter