0
Kladionica

FOTO: MerkurXtip

MERKUKXTIP TIKET DANA: Derbi Francuske u fokusu

Objavljeno: 31.01.22 u 15:11

MerkurXtip tiket dana: Derbi Francuske u fokusu

Ponuda ponedeljkom veoma često zna da iznedri neki par koji će obeležiti dan i sve druge mečeve baciti u senku, a tako je danas sa susretom Pari sen Žermena i Nice u okviru osmine finala Kupa Francuske. Može li tim sa Azurne obale da načini podvig u prestonici ili ćemo ponovo gledati budućeg šampiona u vrhunskom izdanju?

PSG – Nice 1 B (1.60)

Na tabeli francuske Lige 1 PSŽ ubedljivo vodi sa 11 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Nicu, ali žreb je hteo da se ova dva tima sastanu u osmini finala Kupa. Oba tima su u sjajnoj formi, Parižani su u seriji od 11 mečeva bez poraza i poslednji su pretrpeli u Ligi šampiona od Mančester sitija krajem novembra, a Nica je trijumfalno vezala poslednjih šest mečeva, od čega pet u ligi. U prvom delu sezone, sastali su se u Parizu i meč je završen bez pobednika – 0:0, ali ovoga puta domaći teren i važnost utakmice mogu da budu presudni u korist domaćina.

Aris Limassol – AEL Limassol 1 (2.35)

Jedan od derbija Limasola odigraće danas Aris i AEL u okviru 19. kola kiparske lige. Aris za sada najveću borbu vodi sa Apolonom u borbi za prvo mesto, a tu je i AEK iz Larnake, i kasni četiri boda, uz meč manje, pa bi mu pobeda danas mnogo značila za nastavak šampionata. U poslednjih sedam utakmica Aris ima četiri pobede i tri nerešana ishoda, dok je AEL upisao samo dve pobede i čak pet poraza u istom periodu pa je zato tek na osmom mestu na tabeli. Aris je u prvom odmeravanju snaga ove sezone trijumfovao 1:0 golom Matije Špoljarića.

CFR Cluj – Botosani 2-3 (1.97)

Kluž juriša ka tituli u Rumuniji i sada ima sedam bodova više i meč manje od najbližeg pratioca FCSB iz Bukurešta pa se smatra najrealnijim kandidatom za trofej. Samo dva poraza je Kluž upisao ove sezone, ali Botošani su tim koji igra sjajno i uvek je rival za respekt i to ne samo zbog četvrte pozicije na kojoj je trenutno. U prvom delu prvenstva, Botošani su savladali Kluž kod kuće sa minimalnih 1:0, pa je sve, čini se, spremno za revanš, ali ne očekujemo raspucavanje.

Portsmouth – Charlton GG (1.87)

Do pre nekih 15 godina Portsmut i Čarlton su vodili bitke u Premijer ligi, a danas će odigrati meč trećeg ranga, odnosno Lige 1. Portsmut je čvrsto pozicioniran na sredini, ali Čarlton ima svega pet bodova više od timova iz crvene zone, pa mu svaki bod znači kako bi izbegao neplaniranu borbu za opstanak. Portsmut nema pobedu u poslednja četiri kola, a Čarlton je u prošlom kolu upisao tri boda protiv Flitvuda. U prvom delu sezone bilo je 2:2 pa i sada očekujemo da će oba tima dati po minimum gol.

*kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter