0
AdmiralBet ABA Liga

head coach Jurica Golemac Partizan v Cedevita Olimpija-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 11.12.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘KAO I PROTIV CRVENE ZVEZDE’: Jurica Golemac jako ljut!

Objavljeno: 31.01.22 u 12:21

Svestan je svojih propusta..

Ekipa Cedevita-Olimpije poraženna je od strane podgoričke Budućnosti u jednom fenomenalnom meču, koji se igrao na ‘jednu loptu’. Nakon meča vidno razočaran bio je trener poraženog sastava – Jurica Golemac.

‘Ne mogu mnogo toga da zamerim momcima, iako smo poraženi. Kao i protiv Crvene zvezde, odigrali su čvrst i agresivan meč, energija je bila na željenom nivou, odlučila je jedna lopta, a pomenuta lopta je ponovo zavšila u rukama rivala. Moraćemo da napravimo analizu, da vidimo kako i na koji način da rešavamo triler završnice u našu korist.’ – rekao je on i potom dodao:

‘Nemamo mnogo vremena za odmor. Moramo da izvučemo pouke iz duela sa Zvezdom i ekipom Budućnosti, moramo da budemo na istom nivou protiv Burse, ako želimo, a želimo pobedu, koja bi nas ostavila u trci za plasman u TOP 16 fazu Evrokupa.’ – zaključio je Golemac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter