0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER - 06: Juan Foyth (L) and Christian Eriksen (R) of Tottenham Hotspur look on after the UEFA Champions League group B match between Crvena Zvezda and Tottenham Hotspur at Rajko Mitic Stadium on November 6, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

ERIKSEN SE VRAĆA: Jedna od najlepših priča sa srećnim krajem, evo za koga je Danac potpisao! (VIDEO)

Objavljeno: 31.01.22 u 09:35

Fudbaler kome se predviđao i kraj karijere pronašao novi klub

Danski fudbaler Kristijan Eriksen pronašao je novi angažman, i prvi put će biti u takmičarskom sastavu još od kako je kolabrirao na terenu u duelu sa Finskom u junu prošle godine. On je zbog srčanog zastoja bio čak i životno ugrožen, ali sve se završilo na najlepši mogući način jer je Danac od ponedeljka i zvanično novi igrač Brentforda.

Ovo je sjajna prilika da se vezni fudbaler vrati na teren, jer je Brentford 14. na tabila, sa osam bodova više od opasne zone, i jedna stabilna sredina i sezona bez pritiska bi mogla da pomogne Eriksenu da se na pravi način vrati fudbalu.

Da podsetimo on je bez klub još od leta kada mu je istekao ugovor sa Interom, i ovo će mu biti prvi angažman još od situacije u Kopenhagenu, gde se na sreću sve dobro završilo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter