0
Evroliga

Euroleague-Crvena Zvezda v Armani Milan head coach Ettore Messina Beograd, 30.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

OLIMPIJA STIŽE U BEOGRAD: Mesina pred meč sa Zvezdom – ‘Igraju odličnu odbranu i još imaju podršku sa punih tribina’

Objavljeno: 31.01.22 u 18:21

U meču 24. kola Evrolige, snage će odmeriti Crvena zvezda i Olimpija Milano.

Trener čuvenog italijanskog kluba, Etore Mesina, očekuje veoma komplikovanu utakmicu. Rekao je da će njegov tim morati da igra izuzetno jaku odbranu.

– Biće komplikovana utakmica protiv tima, koji je odličan u odbrani, a koji će imati podršku sa punih tribina, na šta više nismo navikli. Moraćemo da dodajemo loptu i budemo izuzetno čvrsti u odbrani – rekao je Mesina.

Četa Dejana Radonjića trenutno ima skor od osam pobeda i 12 poraza, dok je tim iz Milana ostvario 14 trijumfa i šest poraza.

– Biće teška utakmica. Zvezda je ostvarila veliku pobedu u Atini, što je dokaz da je u dobroj formi u ovom trenutku. Njihova prednost na domaćem terenu je velika. Za nas je važno da odmah napravimo defanzivni pristisak – dodao je Devon Hol.

Podsetimo, meč je na programu sutra od 19 časova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter