0
Domaći fudbal

Edmund Addo Crvena Zvezda - Serif, Sheriff Champions League Qualification 3.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDA ŽELI FUDBALERA ŠERIFA, ALI KLUB TRAŽI PREVIŠE NOVCA: Postoji mogućnost da se nađu na pola puta!

Objavljeno: 30.01.22 u 09:57

Malo su ga precenili.

Fudbaleri Crvene zvezde se na pripremama u Turskoj spremaju za drugi deo sezone, a u isto vreme, razmatraju nova pojačanja u zimskom prelaznom roku. Jedan od fudbalera koji su u fokusu je igrač Šerifa Edmund Ado, ali deluje da ga je moldavski tim precenio i tako postavio visoke uslove crveno-belima.

Naime, aktuelni šampion Srbije je spreman da izdvoji milion evra, ali Šerif traži čak duplo više. Ipak, pojedini mediji navode da bi dva kluba mogla da se nađu na pola puta, te da Edmund pojača Zvezdu za milion i po evra.

Edmund Addo Crvena Zvezda – Serif, Sheriff Champions League Qualification 3.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Zimski prelazni rok traje do 7. februara, tako da ima i više nego dovoljno vremena da se situacija oko ovog transfera iskristalizuje.

Podsećamo, Ado je nastupao ina Afričkom kupu nacija, gde je branio boje gane, koja je ispala već u grupnoj fazi takmičenja. On je drugačiji tip igrača od Zvezdinih standardnih Kange, Krstičića, Stanića i Srnića, pa bi uneo osveženje uveznom redu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter