0
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot

TREĆI PORAZ UZASTOPNO: Lejkersi bez Džejmsa izgledaju neozbiljno, Bogdanović solidan! (VIDEO)

Objavljeno: 30.01.22 u 21:42

Solidan uvod u NBA veče

U utakmicama koje su počele od 19 časova po našem vremenu gosti su bile obe ekipe iz Los Anđelesa timovima iz istočne konferencije. U duelu između Atlanta Hoksa i Los Anđeles Lejkersa bolji je bio domaći tim koji se odlepio u samoj završnici i trijumfovao rezultatom 129:121. U drugom duelu Klipersi su u Šarlotu savladali Hornetse jako dobrom poslednjom četvrtinom, a konačan rezultat je bio 90:115.

Najbolji u redovima tima iz Džordžije bio je Tre Jang, izuzetni bek je ubacio 36 poena i dodao 12 asistencija a u završnici je ponovo pokazao zašto ima epitet fantastičnog klač igrača, dok mu je najviše pomagao Džon Kolins sa 20 poena i 11 skokova. Bogdan Bogdanović je ubacio 10 poena, 5 skokova i 3 asistencije za skoro pola sata i tako pružio solidnu rolu u pobedi svoje ekipe.

U Lejkersima ni večeras nije bilo Lebrona Džejmsa, a Malik Monk je bio najbolji sa 33 poena i 10 skokova, Entoni Dejvis je brojao do 27, a zapažen je još bio i Rasel Vestbruk sa 20 poena i 12 dodavanja.

Na utakmici u Spektrum Centru najbolji za tim iz LA bili su Brendon Boston i Redži Džekson sa po 19 poena, dok je Luk Kenard imao 14 poena i 10 skokova za još jedan dabl-dabl. Za domaćina Lamelo Bol je bio najbolji poenter i asistent sa 23 i 10, a jedinu podršku mu je pružao Majls Bridžis sa 18 poena i 9 uhvaćenih lopti.

Klipersi su sedmi na zapadu sa polovičnim skorom, dok su dva mesta iza njih Lejkersi sa 24 pobede i tri poraza više. Na istoku Šarlot je sedmi sa 28 pobeda i 23 poraza, dok je Atlanta u odličnoj formi i sada zauzima poslednje mesto koje vodi u plej-in, a trenutno su na 24 pobede i 25 izgubljenih mečeva.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter