0
Domaći fudbal

Players of Serbia team celebrate victory against Portugal Dusan Tadic Uros Racic Milos Veljkovic Nemanja Gudelj Nikola Milenkovic Marko grujic Head coach Dragan Stojkovic Dusan Vlahovic Dusan Tadic Aleksandar Mitrovic Mihailo Ristic Sasa Lukic goalkeeper Marko Dmitrovic Stefan Mitrovic Uros Spajic Ljubinko Drulovic Sergej Milinkovic-Savic Portugalija v Srbija - 2022 FIFA World Cup Qualifier Lisabon, 14.11.2021. foto: Starsport.rs ©

SRPSKI REPREZENTATIVAC MENJA KLUB: Za njega više nema mesta!

Objavljeno: 30.01.22 u 22:54

Odlazak u potrazi za minutažom!

Valensija ove sezone ne igra kao što su navijači očekivali, a uprava kluba čini sve što je moguće kako bi već tokom zimskog perioda promenila nešto i tako ‘probudila’ ekipu.. Jedan od igrača koji će morati da pretrpe ‘žrtvu’ biće i naš internacionalac – Uroš Račić.

Srpski vezista rođen 1998. godine, ove sezone je u LaLigi odigrao 14 utakmica, ali većinski ulazeći sa klupe.. U dosadašnjem toku prvenstva nije uspeo da zabeleži gol ili asistenciju.

Ako poslednjeg dana prelaznog roka pronađe klub, on će otići na šestomesečnu pozajmicu.. Kako prenose španski mediji, na njega se u timu i dalje računa, samo što je neophodno da redovno igra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter