0
Evropske lige

(191106) -- LIVERPOOL, Nov. 6, 2019 (Xinhua) -- Liverpool's manager Jurgen Klopp is seen before the UEFA Champions League Group E match soccer between Liverpool FC and KRC Genk at Anfield in Liverpool, Britain on Nov. 5, 2019. (Xinhua) FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR "LIVE" SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS.

LIVERPUL DOVEO VRHUNSKO POJAČANJE: Doneće im novu dimenziju u napadu – nastavljaju da jure Mančester siti!

Objavljeno: 30.01.22 u 10:25

Odličan potez Crvenih.

Fudbaleri Liverpula, trenutno se nalaze na drugom mestu u Premijer ligi, a uz utakmicu manje, imaju zaostatak od 9 bodova u odnosu na Mančester siti. Čelnici nekadašnjeg šampiona Engleske, odlučili su da u zimskom prelaznom roku dovedu bitno pojačanje, koje će im doneti novu dimenziju u napadu.

U pitanju je fudbaler Porta Luis Diaz, koji je za portugalski klub nastupao od 2019. godine. Diaz je pažnju na sebe skrenuo dobrim partijama u portugalskoj ekipi, gde je na 77 mečeva postigao 26 golova.

Kako navodi dobro obavešten novinar Fabricio Romano, sva papirologija bi trebala da se sredi u naredna 24 časa, a igrač će u Englesku doći sledeće nedelje. On je aplicirao za vizu, pa se trenutno čeka odobrenje za ulazak u zemlju.

Poznato je da je trener Liverpola Jirgen Klop, veliki ljubitelj Luisovih igara i nema sumnje da će ga odlično uklopiti u svoj sistem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter