0
Košarka

FOTO: KK Partizan

KRALJ PONOVO PAO: Bivši igrač Partizana presudio Realu u sred Madrida, bio i blizu tripl-dabla! (VIDEO)

Objavljeno: 30.01.22 u 22:32

Ekipa Andore savladala Real Madrid

Košarkaši Real Madrida upisali su drugi uzastopni poraz jer su danas na svom parketu poraženi od ekipe Andore rezultatom 83:88. Gosti su uz sjajan šut iz igre i odličnu treću četvrtinu uspeli da slome najtrofejniji evropski klub, a glavni akter celog duela je bivši košarkaš Partizana Kodi Miler Mekintajer koji deluje kao da je prvi među jednakima u ovom timu Andore gotovo cele sezone.

Plejmejker rođen u Šarlotu je u fantastičnoj formi ove sezone gde prosečno beleži 14.5 poena, 7 asistencija i 4 skoka po meču a večeras je bio blizu tripl-dabla jer je njegova statistika bila 28 poena, 7 skokova i 8 asistencija za ukupan indeks korisnosti 34! Najveću podršku je imao u vidu centra iz Sijere Leone Babatundea Olumujivea koji je ubacio 14 poena i uhvatio 4 skoka. Srpski košarkaš Mario Nakić imao je 8 poena i 3 uhvaćene lopte.

U redovima kluba iz Madrida najbolji je bio Fabijan Kozer sa 16 poena i 4 skoka, povratnik iz NBA lige Gabrijel Dek imao je 15 poena uz 5 uhvaćenih lopti, dok su dvocifreni još bili Entoni Rendolf sa 13, odnosno Toma Ertel sa 12 poena.

Real Madrid je i dalje prvoplasirani sa tri pobede više, ali istim brojem poraza kao Barselona, uz to da Katalonci imaju tri utakmice manje, dok je Andora 14. na tabeli i ovo im je bila 6. pobeda, a ekipa Davida Eudala je upisala i 12 poraza u najjačoj španskoj košarkaškoj ligi.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter