0
Evropske lige

FOTO: Pixabay

JUVENTUS PRODAJE ČAK 5 IGRAČA: Ne dovode super zvezde, Vlahović će stvarno biti srce tima!

Objavljeno: 30.01.22 u 08:43

Ulaze u neku novu eru.

Još uvek se nisu slegli utisci od momenta kada je Dušan Vlahović potpisao ugovor sa Juventusom, gde će klub svi troškovi oko transfera koštati oko 150 miliona evra. Stara dama se propisno istrošila ovog puta, a naravno, sada je red da se kasa malo i napuni.

Naime, Juventus će u narednih 48 sati pokušati da proda sve fudbalere koji su trenutno višak, a u italijanskim medijima se navodi čak 5 imena. Prvi je Rodrigo Bentankur, koji je kako sada stvari stoje bliži prelasku u Totenhem nego u Aston Vilu. Italijanski klub bi za ovaj transfer dobio oko 19 miliona evra, uz određene bonuse.

Pored njega, Totenhem je znatno odlučnije krenuo na švedskog napadača Dejana Kuluševskog. Prvo se spominje dolazak na pozajmicu u vrednosti od 5 miliona evra do kraja juna, uz mogućnost otkupa.

Još dva fudbalera blizu su toga da odu u Premijer ligu. u pitanju su Artur Melo, za koga je zainteresovan Arsenal, kao i Aron Remzi, koji bi mogao da pojača Barnli. Trener Alegri je igračima poručio da su slobodni u izboru nove sredine, ali dosta toga zavisi od toga da li će Juventus dovesti Zakariju i Mendeza, veziste koje trener izuzetno želi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter