0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2020/2021 Vojvodina v TSC Stefan Santrac (C) Novi Sad, 05.02.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

BIVŠI KAPITEN ZVEZDINIH OMLADINACA PREKO TSC-A DO BIH: Mladi fudbaler spreman za nove izazove!

Objavljeno: 30.01.22 u 11:19

Imaće šansu da pokaže svoje kvalitete.

Nekadašnji kapiten omladinaca Crvene zvezde Stefan Santrač, završio je svoju epizodu u TSC-u iz Bačke Topole. Naime, on je u zimskom prelaznom roku pojačao Leotar iz Trebinja, ekipu koja se takmiči u najjačem rangu Bosne i Hercegovine.

Fudbal Super Liga Season 2020-2021
TSC Backa Topola v Partizan
Takuma Asano (L) and Stefan Santrac
Senta, 29.11.2020.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

– Stefan Santrač (22) je peto pojačanje Leotara u zimskom prelaznom roku. Potpisao je ugovor do kraja sezone, uz opciju produžetka saradnje na još godinu dana. Vezni fudbaler nu Trebinje stiže iz TSC-a iz Bačke Topole, a ponikao je u omladinskoj školi Crvene zvezde, napisali su iz kluba na zvaničnoj Instagram stranici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Leotar Trebinje (@fk.leotar)

Dvadesetdvogodišnji vezni fudbaler u TSC-u nije dobio pravu priliku, a Leotar je nakon niza loših rezultata odlučio da se pojača. Podsećamo, on je u julu 2020. godine odlučio da ode iz Zvezde, nakon što je osetio da je vreme za promenu sredine. U crveno-belom dresu proveo je više od 7 godina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter