0
AdmiralBet ABA Liga

Branko Lazic Austin Hollins Aaron White ABA Liga, Crvena Zvezda - Borac Cacak 19.12.2021. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ZVEZDU ČEKA PAKLEN RITAM: Tri utakmice za samo pet dana – sreća pa su sve na domaćem terenu!

Objavljeno: 29.01.22 u 09:48

Biće to veliki napori.

Košarkaši Crvene zvezde su u četvrtak prekinuli seriju od 3 poraza u Evroligi, tako što su u gostima savladali Olimpijakos rezultatom 72:76. Izabranike Dejana Radonjića, u nastavku sezone dočekaće paklen ritam, što zbog kalendara, tako i zbog zaostalih mečeva dok su bili u izolaciji.

Naredni susret crveno-beli odigraće u nedelju od 17 časova protiv Mornara iz Bara. U pitanju je 18. kolo AdmiralBet ABA lige, gde je Zvezda do sada zabeležila 14 pobeda i samo 1 poraz – protiv Igokee u Laktašima.

Luka Mitrovic ABA Liga, FMP-Crvena Zvezda 26.12.2021. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Već posle 2 dana, Zvezda će odmeriti snage sa Olimpijom iz Milana, koja je trenutno 3. na tabeli Evrolige sa skorom 14/6. Ipak, regionalni šampion je pokazao da na domaćem terenu može da igra egal sa svakim, pa nas sigurno očekuje zanimljiv meč.

Nakon ovog susreta, crveno-bele očekuju i dve utakmice u Evroligi. Trećeg februara, u Beograd stiže Monako, koji predvodi upravo nekadašnji strateg Crvene zvezde Saša Obradović. On je preuzeo francuski tim nakon otkaza koji je dobio Zvezdan Mitrović, a nema sumnje da ga navijači u Beogradu i neće dočekati u prijatnoj atmosferi.

Maik Zirbes (L) and Austin Hollins
Crvena Zvezda v Zenit St Petersburg-Euroleague 2021/22
Beograd, 30.12.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Razlog za to je novac koji je Obradović tražio da mu se naplati. On je i pored redovnih zarada za period koji je vodio Zvezdu, zahtevao čitav ugovor, ali i premije za osvajanje Kupa, gde nije prevodio ekipu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter