0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA NE IGRA PROTIV ŠAHTJORA: Dvostruki šampion zamenjen slabijim rivalom, evo sa kim se sastaje tim Dejana Stankovića! (VIDEO)

Objavljeno: 29.01.22 u 16:23

Crvena zvezda promenila rivala pred poslednju proveru!

Crveno-beli umesto sa očekivanim protivnikom, Šahtjorom iz Soligorska koji je dvostruki uzasopni šampion Belorusije, poslednju proveru odigraće sa Altahom iz Austrije, objavio je beogradski klub na svom zvaničnom sajtu. Meč bi po planu trebao da se odigra 3. februara, sa početkom od 10 časova, a nakon toga se Zvezda vraća u Beograd.

Kako je ranije planirano, crveno-beli će treći duel u Antalijii imati sa Ukrajinskim klubom istog imena 31. januara, a izabranici Dejana Stankovića su i prošle godine igrali sa Šahtjorom iz Donjetska, dok je taj kontrolni meč je okončan bez golova.

Šampion Srbije je do sada odigrao dve utakmice na pripremama u Antaliji, remi sa Mariborom i pobeda protiv LASK-a, a meč sa timom sa krajnjeg zapada Austrije biće im treća provera do sada. Altah je ubedljivo poslednji tim Bundeslige sa samo 13 bodova i 10 postignutih golova u 18 kola prvenstva, a od sredine avgusta znaju samo za jednu pobedu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter