0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PRVA POBEDA U NOVOJ GODINI: Zvezda dobila LASK nakon preokreta, Ohi ponovo strelac! (VIDEO)

Objavljeno: 28.01.22 u 16:56

Crvena zvezda slavila na drugoj proveri u Antaliji

Crvena zvezda savladala LASK na drugoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Turskoj nakon preokreta rezultatom 2:1. Utakmicu je obeležio napadački triling tima iz Beograda Ohi-Ivanić-Katai koji su bili konstantna pretnja za odbranu ekipe iz Austrije dok su bili na terenu.

Meč je počeo tako što je LASK  poveo golom Huseina Balića u 17. minutu, da bi kasnije Zvezda uspostavila kontrolu i preokrenula rezlutat. Najpre preko Ohija u 32. minutu koji se našao lako iza odbrane rivala, da bi potpuni preokreti i na kraju ispostaviće se konačan rezultat postavio Aleksandar Katai na sličan način krajem poluvremena. Kod oba gola asistent je bio Mirko Ivanić.

U drugom poluvremenu obe ekipe su napravile veliki broj izmena, Zvezda je imala inicijativu ali nekih većih prilika nije bilo. Filipo Falko je u ovom periodu bio najveća pretnja u redovima Zvezde ali nije uspeo da iskreira ništa konkretnije.Sledeća provera izabranike Dejana Stankovića očekuje u ponedeljak protiv Šjahtora iz Donjetska.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter