0
Evropske lige

FOTO: FC Juventus

VLAHOVIĆ PO DOLASKU U JUVENTUS PROGOVORIO ITALIJANSKI: Evo šta sve želi da ostvari – tim je uvek na prvom mestu!

Objavljeno: 29.01.22 u 09:25

Spreman je za nove izazove.

Saga oko Dušana Vlahovića, zvanično je završena u petak, kada je srpski fudbaler potpisao ugovor sa italijanskim velikanom Juventusom. On je u redove Stare dame prešao za 75 miliona evra, što je ovaj transfer učinilo najvećim u istoriji srpskog fudbala.

Juventus predstavlja ponos, tradiciju i porodicu. Klub ne odustaje ni na minut, uvek je tu. Ekipa je uvek na prvom mestu, stojim na raspolaganju treneru i saigračima. Potrudiću se da im pomognem što je više moguće, počeo je Vlahović.

Dušan je postao fudbaler Juventusa na svoj 22. rođendan, što ovaj događaj čini još uzbudljivijim za njega. Za sam kraj, doskorašnji fudbaler Fiorentine otkrio je šta želi da ostvari u novom timu.

Uvek želim više i želim da napredujem u budućnosti. Danas je moj rođendan – poseban dan za mene. Ovo je jedan od najsrećnijih rođendana koje sam ikada imao. Želim da Juventus bude ponosan na mene. Uvek ćemo se boriti za sve titule. Kao što ovde ljudi kaži – ‘fino ala fine’, zaključio je srpski reprezentativac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter