1
Domaći fudbal

Aleksandar Stanojevic Superliga Srbije, Vozdovac - Partizan Super Liga 28.11.2021. Beograd Srbija (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

STANOJEVIĆ NAKON PORAZA: ‘Nisu nas ugrožavali, ali nije bilo šansi ni sa naše strane!’

Objavljeno: 29.01.22 u 19:21

Iskren je bio Stanojević..

Fudbaleri Partizana danas su minimalnim rezultatom poraženi od strane ekipe turskog Bašakšehira. Nakon meča svoj prve utiske izneo je trener beogradskih ‘crno-belih’, Aleksandar Stanojević:

‘Oni su na početku dominirali više, mi smo imali dobre tranzicije. Nisu nas ugrožavali, niti stvarali šanse, iz tog prekida smo primili gol. Doduše nije bilo šansi ni sa naše strane. Bila je prava takmičarska utakmica i zadovoljan sam zalaganjem svoje ekipe. Vratili su se Natho i Marković i polako sklapamo ono što nam je potrebno.’ – rekao je Stanojević i potom dodao:

‘Imamo težak duel sa Dinamom iz Moskve. Utakmice su jake, a pripreme su kratke. Već 12. počinje prvenstvo i Evropa i moramo tako. Ipak, zadovoljan sam protivnicima.’ – zaključio je on.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter