0
Domaći fudbal

Ivica Iliev 9.11.1017. Novembar 9. 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

‘ON DONOSI KARAKTER POBEDNIKA’: Iliev ne krije zadovoljstvo zbog dolaska Fejse, pa otkrio da li će Partizan dovesti još neko pojačanje!

Objavljeno: 29.01.22 u 12:50

Iliev ponosan na ovaj transfer.

Navijače Partizana oduševila je vest da će imati priliku ponovo da gledaju Ljubomira Fejsu u crno-belom dresu. Nedavno je klub napustio Aleksandar Šćekić, a na njegovo mesto došao je 33-godišnji fudbaler sa bogatim fudbalskim dosijeom.

U izjavi za Sportski žurnal, sportski direktor Partizana Ivica Iliev istakako je da je Fejsa veliko pojačanje za tim iz Humske ulice.

– Fejsa pre svega donosi karakter pobednika. Deset titula u nizu, sa tri različita kluba u isto toliko zemalja, ejj. Plus, profesionalnu energiju. Bio sam u poznim, Fejsa u ranim igračkim danima. Izlazio je iz povrede, međutim, video se potencijal. Čovek tim, čini druge boljima – smatra Iliev.

Otkrio je sportski direktor crno-belih da je Partizan završio sa dovođenjem igrača u ovom prelaznom roku.

– Rekli smo da dovodimo samo jednog. Ne želimo da gomilamo igrački kadar. Glavni deo prelaznog roka je završen, međutim to je živa stvar. Svi žele da ostanu u klubu. Hoće da osvoje titulu – rekao je Iliev.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter