0
Evropske lige

FOTO: Printskrin: Twitter / ESPNFC

OGROMAN SKANDAL U LONDOSKOM KLUBU: Napadač u alkokolisanom stanju vređao svoj klub, devojka ga snimala pa okačila na društvene mreže! (VIDEO)

Objavljeno: 29.01.22 u 14:56

U čuvenom engleskom klubu dogodio se veliki incident.

Javnost na ‘ostrvu’ ostala je šokirana kada je snimak na kom najbolji fudbaler Brentforda Ajvan Toni vređa svoj klub ugledao svetlost dana. Zbog toga, čuveni premijerligaš je pokrenuo istragu protiv svog igrača.

Sjajni fudbaler trenutno odmara u Dubaiju, a na spornom snimku jasno se čuju užasne reči: ‘F**k Brenford’. On je to izgovorio nekoliko puta, dok ga je njegova lepša polovina snimala telefonom.

– Klub je svestan snimka koji se pojavio i pokrenuli smo istragu – potvrdio je portparol Brentforda.

Klub iz Londona se trenutno nalazi u katastrofalnoj formi, pošto je u poslednjih sedam mečeva bio poražen čak šest puta, te trenutno zauzima 14. mesto na tabeli Premijer lige.

Toni je tokom ove sezone šest puta zatresao protivničku mrežu, dok je minule sezone postigao 33 pogotka i time bio najzaslužniji za Brentfordov plasman u elitno takmičenje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter