0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NE SLUTI NA DOBRO: Stanojević nije optimističan, teža povreda veziste? (VIDEO)

Objavljeno: 29.01.22 u 17:38

Partizanov poraz pao u drugi plan

Fudbaleri Partizana poraženi su u drugoj pripremnoj utakmici od Bašakšehira, a jedini strelac na meču bio je Aleksandru Epureanu na samom kraju prvog dela igre. Ipak rezultat je pao u drugi plan usled povrede Danila Pantića, koji je na samom početku meča bio zamenjen Nemanjom Jovićem zbog problema sa kolenom, na koje nije mogao da se osloni.

FOTO: FK Partizan

Stanojević je nakon meča govorio za Arenu Sport, a sudeći po njegovoj izjavi situacija nije baš sjajna:

„Izgleda da se Pantić teže povredio, ne izgleda dobro, svi smo tužni zbog toga. Nesrećni smo, videćemo šta će biti nakon snimaka. Bila je dobra, takmičarska utakmica, uglavnom su napadali tranzicije, nije bilo mnogo šansi ni sa naše ni sa njihove strane. Dobra je stvar je da su se posle dužeg vremena vratili Natho i Marković“.rekao je trener Partizana.

Takođe se osvrnuo na snagu rivala i težinu mečeva.

„Sigurno da jeste, oni su u prvenstvenom ritmu, ali i Dinamo iz Mosve će biti izuzetno težak protivnik, u nastavku nastavku nas očekuju prvenstvo i Evropa, izuzetni su protivnici i to je put kojim idemo“, završio je Stanojević.

Crno-bele u nastavku priprema očekuje meč sa Dinamom iz Moskve, a za sada su na polovičnom učinku, jer su u prvoj proveri savladali makedonski Tikveš 2:1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter